I samarbeid med Saltdalshytta kan Lauvaas hyttefelt nå tilby en hytte med bruksareal på 70,8 m². Prisantydning er kr 2.6000.000,- og inneholder nøkkelferdig hytte inklusiv tomt, grunnarbeid, elektro, rørlegger, murer og tømrer og med standard innvendig materialpakke som kan oppgraderes hvis ønskelig.

Saltdalshyttas populære SMART-serie består av fleksible og arealeffektive hytter med smarte løsninger som bidrar til å gjøre hyttelivet enda bedre.

Blant annet er SMART utstyrt med et romslig loft i hele hyttas lengde. Ved å legge ett eller flere soverom til loftet, frigjøres verdifull plass på hovedplanet som for eksempel kan benyttes til større oppholdsrom, sauna eller skibod.

Mange velger også å legge til en loftstue der barna kan koble av etter en lang dag ute i det fri. SMART har i utgangspunktet store glassflater, men kan også leveres i tradisjonell stil med sprossevinduer.

Skreddersydd hytte til ditt behov.

Prisantydning er kr 2.6000.000,- og inneholder hytte inklusiv tomt, grunnarbeid, elektro, rørlegger, murer og tømrer og med standard innvendig materialpakke som kan oppgraderes hvis ønskelig. Det er også gode muligheter for egeninnsats i prosjektet. Sjekk andre hyttemodeller fra Saltdalshytta om du ønsker en annen type hytte.

Skreddersydd hytte

Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker, behov og standard. Oppstart etter nærmere avtale. Fullstendig leveransebeskrivelse fås ved henvendelse til oss.

Tilkoblingsavgift til avløp (Felles renseanlegg), samt boring etter vann er også medregnet.

Gode planløsninger på hyttene fra Saltdalshytten SMART


Grunnarbeid

Nødvendig masseutskiftning/skyting, etablering av bilvei til hytta, biloppstillingsplasser, og byggeklar tomt. Avløpsrør til kloakk, og trekke rør til strøm legges i veg. Dette er inkludert i prisen.

Koselig hytte og område på Gautestad. Hyttemodell fra Saltdalshytten SMART


Rekreasjon og koselige familieturer

De praktfulle selveier tomtene ligger idyllisk til i et solrikt, åpent og vidstrakt terreng, med skiløyper og turløyper kort reise unna, noe som gir ypperlige muligheter for rekreasjon og koselige familieturer. Gautestad er kjent for å være blant det mest snøsikre området på Sørlandet, og på det meste er det oppkjørt over 140 km med skiløyper like i nærheten.

Tomtefeltet ligger ca 2 km før Gautestad ved Lauvaas. Ca 7,5 mil fra Kristiansand og ca 9 mil fra Arendal.

Adkomst

Følg Rv.9 fra Kristiansand til Evje. Fortsett forbi sentrum av Evje og ta av mot Gautestad ved Evje Kirke. Fortsett veien oppover ca 13 km mot Gautestad til man ser stor bygge skilt på høyre side ved Botntjørna. Både hyttefeltet og hver enkelt tomt er merket.

Diverse

Pliktig medlemskap i velforeningen og det private renseanlegget/ avløpslaget.

Parkering

Til hver tomt skal det være minimum 2 parkeringsplasser innenfor tomtegrensene. Parkeringsareal inngår i BYA med 18m2 pr oppstillingsplass. Biloppstilling skal dokumenteres i søknad om tiltak.

Hytten leveres komplett nøkkelferdig i henhold til beskrivelse.

Leveransebeskrivelse

Hytten leveres komplett nøkkelferdig iht. beskrivelse. Her er alt medregnet.
Tomt, grunnarbeid, påkobling av vann, strøm, og kloakk er medregnet i prisen.

Beliggenhet: På fjellet

Boligtype: Hytte

Soverom: 3

Primærrom: 67,2 m²

Bruksareal: 70,8 m²

Tomteareal: Fra 668-1120 m²

Eieform: Eier (Selveier)

Energimerking: A

Tilleggsomkostninger: Oppmålingsgebyr tomt, dokumentavgift, tingl.gebyr målebrev, tingl.gebyr skjøte.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 937 Gårdsnr: 65 Bruksnr: 2

Kontakt oss for mer informasjon og omvisning på tomt

Sørmegleren: Jan Terje Halvorsen Mobil 928 06 323

Lauvaas Hyttefelt: Svein-Erik Iglebæk Mobil 958 06 959