Høst på Gautestad er utrolig fint. Høstfarger på trærne og stille og rolige dager på fjellet. Bruk høsten til å sanke friske norske bær, frys dem ned og hent dem frem til en deilig middag eller dessert. Bærene ligger like utenfor hyttedøra på Lauvaas hyttefelt på Gautestad.

Høsten er perfekt for en tur på let etter skogens gull, multer.

Høsten er perfekt for en tur på let etter skogens gull, multer.

 

Multer skogens gull

Multer blir kalt skogens gull og regnes som kongen av alle bær, med den unike smaken av både sødme og syrlighet. Det at den er så vanskelig tilgjengelig, og kun i en kort periode i løpet av høsten, gjør den spesielt ettertraktet. Du finner nesten helt stikker litt av skogens gull på Lauvaas hyttefelt på Gautestad.

Tyttebær er fulle av antioksidanter

Tyttebær er fulle av antioksidanter

Tyttebær og blåbær like utenfor hytta

Rundt hele hytteområdet er det gode muligheter for å finne blåbær og tyttebær. Alt ligger like utenfor hyttedøra.

Høsttur i kano på Høvringsvannet på Lauvaas hyttefelt på Gautestad.

Høsttur i kano på Høvringsvannet på Lauvaas hyttefelt på Gautestad.

Høsttur i kano

Finn frem padleårene og hopp ut i båten. Høvringsvannet er en herlig lekeplass for både barn og voksne. Her kan du padle ut til din egen lille øy, tenne opp et bål og lage mat i strandkanten. Det er selvfølgelig også mulig å fiske i vannet. Fiskekort får du på Intersport Evje.

Tenn et bål og hygg deg på bålplassen på Lavaas hyttfelt.

Tenn et bål og hygg deg på bålplassen på Lauvaas hyttfelt.

Tenn et bål

Fyr opp et bål og hygg deg rundt ildstedet, den perfekte samlingsplassen. Del en god historie, et godt måltid, en god armkrok og en hyggelig latter.

Solnedgang ved Botntjørna

Solnedgang ved Botntjørna.

Toppturer på fjellet

Stille og rolige dager på fjellet er noe av det beste med Gautestad. Det er ikke så mange mennesker her og du kan faktisk være helt for deg selv i et par timer. Gå eller sykle en tur til en av fjelltoppene som ligger like i nærheten er en super flott høstopplevelse.

Nyt høsten på Gautestad.