Å komme seg på hytta er som å komme seg til en liten ferie borte fra hverdagens mas og jag. Et fristed som er din egen lille hule. Det er for å komme seg vekk, lade opp, være deg selv og kose deg, det er noe av det mange andre nordmenn leter etter når de er ute etter å kjøpe hytte.

Lade opp batteriene med tøflene på, fyr i peisen, godt tullet inn i pleddet og en varm kopp med kakao med krem i hånda. Komfort og tid for seg selv. Ja, takk det hørtes nydelig ut.

Noe som stadig blir viktigere for folk som kjøper hytte er kjøreavstand til hyttene. Avstanden fra hjemmet og hytta bør ikke være for lang. De fleste synes det er litt i kjedeliste laget å tilbringe fredagskvelden på veien. Den norske veistandarden er ikke akkurat Europas beste. Fredagskvelden er kvalitetstid med god mat rundt middagsbordet, det er bare å la stillheten og skuldrene senke seg før helgens aktiviteter starter. 

Trekk deg tilbake og roe seg ned før helgen, det er harmoni på hytta. 

God helg! 


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *