Vi har hatt ei påske med drømmeforhold på fjellet, og med dette været ser det ikke ut som om vinteren skal gi seg med det første. Jeg kan nesten ikke huske sist det var sol gjennom hele påska, fullmåne og helt ned til -14 grader på natta. Vi fikk ei drømmepåske på Gautestad.

Påskerenn med Voss vann og appelsiner.

Det fantastiske været har vist frem Gautestad fra sin aller beste side, og vi hadde flotte dager ute i sola.

Vi fikk samlet 50 stykker til påskerenn på Gautestad

Vi fikk samlet 50 stykker til påskerenn på Gautestad

Påskerenn

Langfredag klokken 13.00 inviterte vi til påskerenn på hyttefeltet. Sola skinte fra klar himmel, og allerede 12.30 meldte de første sin ankomst. Vi fikk samlet 50 hyttefolk, venner, kollegaer og familie til en super hyggelig dag.

Hoppbakken ble veldig populær.

Hoppbakken ble veldig populær.

Ungene storkoste seg

Ungene storkoste seg med hopprenn, skirenn og i akebakken. Det var også mulig å forsøke seg med truger på beina. Vi hadde laget en natursti og en naturbingo som var veldig populært for alle som deltok. Alle som kom fikk premier fra Stormberg, Voss vann og effekter fra Fevennen.

Det ble servert rundt 150 pølser fra grillen.

Det ble servert rundt 150 pølser fra grillen.

Pølser på grillen

Vi tente opp grillen og serverte pløser, drikke og selvfølgelig appelsiner.

Ungene koste seg med påske-eggjakt sammen med påskeharen

Ungene koste seg med påske-eggjakt sammen med påskeharen

Påskeharen

Etterhvert kom påskeharen snikende ut av skogen og ungene ble i ekstase. Da var det bare å legge ut på påske-eggjakt i skogen. Ungene fant kurven med påske-eggene som var fylt med påskegodis fra gavmilde Europris Evje. For en lykke.

Superhyggelig i snøsofaen vi hadde laget.

Superhyggelig i snøsofaen vi hadde laget.

Tidenes påske

Dette er jo tidenes påske med drømmevær i fjellet, strålende sol dag etter dag og drømmeforhold i skiløypene, dette er den magiske påsken vi lengter etter. Påskerennet ble en suksess og noe vi skal gjenta neste år. Takk til alle som kom, håper vi sees i 2019.

Påskerennet gikk i skiløyper på isen like ved hyttefeltet.

Påskerennet gikk i skiløyper på isen like ved hyttefeltet.

Ungene koste seg i akebakken

Ungene koste seg i akebakken.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *