Mitt aller beste tips til deg som er ute etter ny hytte, er å gå for en plass der det er mulig å ta en dagstur til hytta. Jeg har vokst opp på gården vår Lauvås, og elsker at det er fullt mulig å ta en dagstur til Gautestad. Jeg bor i Kristiansand og fra mitt hjem tar det ca 1 time og 10 minutter fra dør til dør, perfekt for en dagstur til hytta på Gautestad. 

Jeg drar ofte på hytte en fredags kveld, finner fredagsroen på hytta og koser meg hele lørdagen på fjellet, eller heia som min farmor kalte det. Ofte kan det hende at jeg reiser hjem lørdag og tilbringer søndagen hjemme i Kristiansand. Det er luksushelg for meg.

Det beste er jo selvfølgelig å være på hytta hele helgen, men med barn som skal på fotballturneringer, bursdager og annet så er dette en fin måte å gjøre det på.

Vinterstid er det supert å gå et par timer i skiløypa på Høgås, drikke kakao og god mat på hytta for så å kjøre hjem på kvelden. Helgene blir liksom litt lengre og jeg får en deilig dag i løypa før jeg drar til byen igjen.

Kos deg på badeplassen ved Lauvaas hyttefelt på Gautestad

Liker du å slikke sol? Våre tomtekjøpere har mulighet til å kose seg på badeplassen ved Lauvaas hyttefelt på Gautestad.

Hyttetomtene på Lauvaas hyttefelt ligger kun et par hundre meter fra Høvringsvannet, hvor det er badeplass og brygge. Er det fint vær om sommeren er nok skjærgården min favoritt, men en dag på fjellet er noe helt annet. Og ikke minst så utrolig rolig og avslappende. Roen du finner på Gautestad, er som balsam for sjelen. 

Jeg elsker å slikke sol og alle våre tomter har gode solforhold fra morgen til kveld. Høvringsvannet byr på fantastiske bade-, fiske- og båtmuligheter, så det er ikke noe i veien for at du kan kose deg hele året her oppe.

Utsikt over Høvringsvannet på Lauvaas hyttefelt Gautestad

Nyt livet og utsikten over Høvringsvannet på Lauvaas hyttefelt Gautestad

I vårt hyttefelt på Gautestad har vi lagt alt til rette for at du skal få den optimale plasseringen av din drømmehytte, med muligheter for å bruke hytta så ofte som mulig. 

Jeg håper du kan nyte livet på Gautestad og Lauvaas, slik vi har gjort det i generasjoner.

Hilsen Elisabeth 


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *